Algemene Gebruiksaanwijzing

 

Gebruik TendSkin® niet op een natte huid, zorg ervoor dat de huid altijd droog is om het prikken (After-Shave gevoel) te minimaliseren.

Wij adviseren een klein stukje huid te testen, tenminste 5 minuten, voor overgevoeligheid, voordat je TendSkin® voor de eerste keer gaat gebruiken.

Ter voorkoming van ingegroeide haartjes, bultjes en andere huidirritatie als gevolg van het ontharen: breng TendSkin® Huidlotion voor het slapen en ‘s-ochtends na het douchen aan. Tevens aanbrengen na het scheren indien je deze methode van ontharen gebruikt. Zorg ervoor je huid DROOG is. Breng een beetje lotion aan (met een wattenschijfje) op het geschoren gedeelte van de huid. TendSkin® Huidlotion heeft enkele seconden nodig om in te werken. Een vochtinbrengende crème of bodylotion kun je gebruiken nadat de lotion is ingetrokken.

Breng slechts een dun laagje TendSkin® Huidlotion aan. De meeste personen brengen teveel aan.

Scheren:
Nadat je TendSkin® 2 x daags hebt gebruikt en de huid vrij is van ingegroeide haartjes en/of huidirritatie breng je de lotion NA elke scheerbeurt aan. Zo blijft de huid vrij van irritatie. Vernieuw de scheermesjes indien zij het “nieuwe mesje” gevoel verliezen. Botte mesjes werken de effectiviteit van TendSkin tegen en zorgen voor extra irritatie.

Harsen:
Breng een dunne laag TendSkin® aan VOOR het harsen. Het voelt alsof de haartjes “losser” zitten en zal het harsen aangenamer maken. Tevens direct na het harsen aanbrengen zodat de rode huid binnen enkele minuten zal verdwijnen en je de volgende dag geen last zult hebben van bultjes.

Elektrisch ontharen:
Breng TendSkin Huidlotioin aan voor de behandeling om irritatie te minimaliseren. Breng tevens een dun laagje aan NA de behandeling om de huid te kalmeren (branderig gevoel na de behandeling). Tevens zal de rode huid binnen 15-20 minuten verdwijnen en worden bultjes, onstaan meestal de volgende dag, geminimaliseerd.

Ontharen via de laser-methode:
Breng een dun laagje TendSkin® Huidlotion aan na de behandeling zodat rode huidirritatie binnen 15-20 minuten verdwijnt en om bultjes, ontstaan meestal de volgende dag, te minimaliseren. Gebruik TendSkin® Huidlotion niet voor een laserbenadeling. Dit kan de penetratie van de laser beïnvloeden.

Methode van aanbrengen:
Breng TendSkin® Huidlotion aan met een wattenschijfje. Was je handen na gebruik.