Ons verhaal

.

Het verhaal achter onze unieke TendSkin® producten is een mooi en uniek verhaal.

Vele grote uitvindingen en ontdekkingen in de wereld kwamen per toeval aan het licht. Het verhaal dat je nu gaat lezen over een doorbraak op het gebied van cosmetica, betreft een andere grote toevallige ontdekking.

In 1985 werkte Dr. Steven Rosen, een tandarts, op zijn praktijk in Zuid-Florida aan een patiënt. De patiënt was een privé-detective. Hij kreeg medicatie om de pijn te verlichten die met zijn behandeling gepaard ging. Twee dagen later merkte de patiënt een dramatische verbetering op. Niet alleen op pijnniveau, maar ook zijn huid zag er beter uit. Zijn gezicht, vol scheerbultjes, zag er stukken rustiger en gaver uit.

De man kon niet wachten om zijn tandarts te vertellen wat er was gebeurd.

Hij belde de tandarts en vroeg wat hij met hem had gedaan. De tandarts maakte zich zorgen en vroeg waar hij het over had. Hij vertelde de tandarts dat hij meer aan het doen was dan alleen pijnbestrijding. Hij “behandelde” tevens de scheerbultjes in zijn gezicht. Hij vertelde de tandarts dat hij, sinds hij 15 jaar eerder begon met scheren, alles had geprobeerd wat beschikbaar was tegen scheerbultjes en dat tot nu toe niets had gewerkt.

Hij vertelde de tandarts hoe belangrijk deze ontdekking was. Hij zei dat de tientallen producten die al op de markt waren, niet in de buurt kwamen van de dramatische resultaten die hij had behaald. Hij zei ook dat dit een groot probleem was in het leger, waar een schone scheerbeurt nodig was, anders zou je een scheerbeurt nodig hebben van de dermatoloog. In de industrie waren rechtszaken aangespannen door werknemers die werden ontslagen omdat ze niet in staat waren zich glad te scheren, bijvoorbeeld wanneer het gebruik van een gasmasker vereist was. 

De tandarts realiseerde zich het belang van deze ontdekking en stelde vast welk ingrediënt in de medicatie de huid verbeterde. De twee mannen realiseerden zich dat het ingrediënt ingenomen kon worden en experimenteerden met de formule in een poging het rechtstreeks op de huid aan te brengen. Dat lukte.

Het kostte ze negen lange jaren om een ​​werkbaar product te maken en te leren hoe hun doelgroep te bereiken. 

Andere toepassingen van de formule ontstonden op dezelfde “toevallige” manier waarop de formule van TendSkin® Huidlotion ontdekt. Vrouwen die het product voor hun man of vriend kochten, begonnen het zelf te proberen bij problemen met ingegroeide haartjes door scheren, harsen en elektrolyse op hun benen, bikinilijnen en oksels. Ze rapporteerden niet alleen aan de tandarts dat de problemen met ingegroeide haren waren verdwenen, maar ook dat de formule werkte als een uitstekende deodorant.

En de rest is geschiedenis ………

Met deze blik in het ontstaan van onze unieke TendSkin® producten kunnen wij met trots zeggen ‘s-werelds beste formule op de markt te brengen die de “Cosmetische Problemen” ontstaan door het verwijderen van ongewenste haargroei te verminderen en te voorkomen.