Waarom TendSkin®?

 

De vele toepassingen van TendSkin® Liquid

Ingegroeide haartjes:
Ingegroeide haartjes vormen zich nadat de haartjes onder het huidoppervlak zijn geknipt of op een andere manier verwijderd. Terwijl de haartjes blijven groeien, krullen ze om in de follikels en komen ze niet naar de oppervlakte. Het resultaat is een onooglijke ingegroeide haar-gevormde “bult” op de huid. Regelmatig gebruik  van TendSkin® Huidlotion zal bestaande ingegroeide haartjes verminderen. OPMERKING; Epileer geen ingegroeide haartjes of scheerbultjes. Door gebruik te maken van een pincet scheurt de haarpapil in de huid waaruit het haartje groeit, beschadigt de huid en kan het littekens veroorzaken! Er is geen ander product dat ingegroeide haartjes vermindert, zoals TendSkin® Huidlotion.

Mannen en vrouwen hebben last van ingegroeide haartjes. Mannen krijgen ingegroeide haartjes op hun baard, nek en hoofdhuid. Vrouwen krijgen ze na ontharing door scheren, harsen, elektrolyse of laser op hun benen, bikinilijn en oksels. TendSkin® Huidlotion, aangebracht voordat de problemen zich voordoen en kort na het ontharen, zal het optreden van deze problemen drastisch  verminderen!

Scheerbultjes:
Scheerbultjes (pseudofolliculitis barbae) komen voor op het gezicht, nek , oksels, bikinilijn en de hoofdhuid van mannen, evenals een klein aantal vrouwen met stug, krullend haar. 50-80% van de Afro-Amerikaanse mannen en 15-20% van de blanke mannen leven met dit probleem. Baardharen krullen als ze groeien en zullen zich uiteindelijk “ingraven” in de huid naast de haarzakjes. Door te scheren worden de haarpunten scherper, waardoor ze gemakkelijker in de huid kunnen doordringen. Scheerbultjes jeuken, verbranden en maken scheren onmogelijk. Tot nu toe hebben alleen ontharingsmiddelen die branden en littekens veroorzaken, en crèmes van het cortison-type die ontstekingen verminderen, geholpen. Cortison kan niet langdurig worden gebruikt vanwege de opname van de bloedbaan en bijwerkingen.) Bij regelmatig gebruik vermindert TendSkin® Huidlotion effectief de verschijning van lelijke scheerbultjes

Razor Burn:
Door TendSkin® Huidlotion aan te brengen, wordt de zichtbare roodheid die optreedt na het scheren, waxen, elektrolyse en laseren verminderd. Dit is geweldig voor vrouwen na alle ontharingsprocedures van benen, bikinilijnen en oksels, maar ook voor mannen die roodheid zien na het scheren van hun nek en gezicht.

Elektrolyse / waxen:
Door de TendSkin® Huidlotion regelmatig aan te brengen op gebieden die worden geharts of door elektrolyse zijn behandeld, wordt de vorming van ingegroeide haartjes na de ingreep verminderd. Bij gebruik vóór het harsen, zorgt het ervoor dat de haartjes veel beter aan de was hechten doordat de olie wordt verwijderd en wordt de huid beschermd tegen brandwonden door hete was doordat de was aan de huid kleeft. Wanneer de lotion wordt aangebracht na het harsen, vermindert TendSkin® Liquid de verschijning van roodheid, zodat de huid vaak helder is voordat u de salon verlaat!

Wanneer aangebracht vóór elektrolyse, reinigt het het gebied waardoor het voor de technicus gemakkelijker wordt om de elektrolysenaald correct in de follikel te plaatsen. Als het achteraf wordt aangebracht, verbetert het vaak de roodheid ontstaan door de behandeling, zodat de huid er helder uitziet wanneer u de salon verlaat

Deodorant:
Even geen deodorant bij de hand? TendSkin® Huidlotion werkt uiterst effectief als deodorant.

Voetengeur:
Probeer TendSkin® Huidlotion op uw voeten voordat u uw schoenen en sokken aantrekt. Het zal voetengeur voorkomen, evenals voetengeur als het wordt aangebracht op het moment dat u uw schoenen uittrekt.

“NIEUW” .. Gezichtsbehandelingen:
TendSkin® Huidlotion is naar onze mening het BESTE gezichtsreinigingsproduct op de markt! We dagen je uit om je gezicht te reinigen met een reiniger naar keuze. Als je denkt dat je een schone huid hebt, ga er dan overheen met Tend Skin® Huidlotion.  Wij garanderen dat u meer vuil van de huid verwijdert. Sommige Hollywood-beroemdheden gebruiken het product zelfs om toneelmake-up te verwijderen. Het product voert ook een “micro-peeling” uit en zal uw huid laten stralen en rimpels verminderen bij regelmatig gebruik!

Stropdas Roodheid:
TendSkin® Huidlotion vermindert het verschijnen van “kersenhalzen”. Deze term is uitgevonden door politieagenten die merkten dat hun nek rood werd als er druk werd uitgeoefend door het dragen van een stropdas na het scheren.

Inkt Probeer een beetje TendSkin® Huidlotion om inkt van uw huid te verwijderen!

“NIEUW” .. Laserbehandeling:
Professionals die door middel van laser haar verwijderen, melden dat TendSkin® Huidlotion helpt om roodheid en bultjes de volgende dag te verminderen, net als bij andere ontharingstechnieken. We raden aan het niet te gebruiken voorafgaand aan laserprocedures omdat het licht kan blokkeren om de follikels te bereiken.