Gebruiksaanwijzing TendSkin® Huidlotion voor vrouwen

 

Door TendSkin® Huidlotion regelmatig te gebruiken, zullen ingegroeide haartjes, rode bultjes, jeuk en een branderig gevoel na het ontharen worden voorkomen.

TendSkin® Huidlotion is de oplossing voor:
– Ingegroeide haartjes (verminderen en voorkomen)
– Branderig gevoel en rode bultjes na het scheren
– Rode huid na en ingroeide haartjes na het elektrisch ontharen
– Rode huid na het harsen

Je kunt TendSkin® Huidlotion gebruiken op:
– Het gezicht, benen, bikinilijn en oksels.

Als je TendSkin® Huidlotion voor de eerste keer gaat gebruiken, scheer of hars eerst, breng daarna TendSkin® Huidlotion aan.

Voor diegene die last hebben van scheerbultjes: breng TendSkin® Huidlotion de eerste 3 dagen 2 á 3 x per dag aan. Op het moment dat de bultjes wegtrekken (meestal binnen 48 uur) kun je TendSkin® Huidlotion 1 x per dag aanbrengen zodat de huid vrij blijft van bultjes.

Wij adviseren het gebruik van dubbele wegwerpmesjes. Gebruik de mesjes niet meer dan 2 keer en gooi ze weg. Indien je TendSkin® Huidlotion aanbrengt voor het scheren heb je minder last van een branderig gevoel en jeuk geassocieerd met ingegroeide haartjes. Het aanbrengen van TendSkin® Huidlotion na het ontharen of voor het slapen gaan geeft het beste resultaat. Was je gezicht niet nadat je TendSkin® Huidlotion hebt aangebracht.

NOTE: TendSkin®Huidlotion is geen scheermiddel!

Het gebruik van TendSkin® Huidlotion om ingegroeide haartjes te elimineren en te voorkomen.

Breng TendSkin® Huidlotion aan op de ingegroeide haartjes en binnen 24 tot 48 uur zal de conditie aanzienlijk verbeterd zijn. Probleemgebieden kun je het beste behandelen met een wattenstaafje gedrenkt in TendSkin® Huidlotion. Probeer de ingegroeide haartjes niet met een pincet te verwijderen. Op het moment dat het ingegroeide haartje uit de huid komt kun je met een pincet, eerst met TendSkin® Huidlotion besprenkelen, het haartje verwijderen. Breng TendSkin® Huidlotion opnieuw, met een wattenstaafje, op de plek aan.

Elektrisch ontharen:
Breng TendSkin® Huidlotion aan na het elektrisch ontharen. Het koelt de behandelde huid af en elimineert een rode huid binnen enkele minuten. Breng TendSkin® Huidlotion een paar maal per week aan om ingegroeide haartjes te voorkomen.

Harsen:
Wenkbrauwen: breng TendSkin® Huidlotion aan nadat het ongewenste haar is verwijderd.
Kin: aanbrengen nadat het ongewenste haar is verwijderd. Het is aan te bevelen een zonnebrandcrème te gebruiken om pigmentatie te voorkomen.
Bikinilijn, oksels en benen: Breng TendSkin® Huidlotion aan, na het harsen, om de rode huid binnen enkele minuten te elimineren. Breng 1 x per week TendSkin® Huidlotion aan om de behandelde gebieden te onderhouden en ingegroeide haartjes te voorkomen. Sommige vrouwen zullen opmerken dat TendSkin® Huidlotion iets prikt, na het aanbrengen. Meestal duurt dit maar heel even. Indien het aan blijft houden, leg een koud washandje op de behandelde plek om het prikken te stoppen. Breng TendSkin® Huidlotion enkele malen per week aan om het ontstaan van ingegroeide haartjes tegen te gaan. Indien je merkt dat de huid uitdroogt breng je een vochtinbrengende crème aan.

Indien je TendSkin®Huidlotion voor het harsen aanbrengt zal dit het harsen “aangenamer” maken.

Hoe brengt je TendSkin® Huidlotion aan:
Breng TendSkin® Huidlotion aan met een wattenschijfje. Spoel je handen af na gebruik. Je mag TendSkin® Huidlotion tevens als een cleanser gebruiken. TendSkin® Huidlotion werkt verstevigend voor de vette huid.

TendSkin® Huidlotion verzacht ruwe droge huid op handen en voeten.

Note: TendSkin® Huidlotion kan gaan kristalliseren indien gebruikt in koudere klimaten. Dit is normaal. Zet de flacon in een ruimte die op kamertemperatuur is. De kristallen zullen na 48 uur verdwenen zijn.

Special Note: Sluit de flacon goed af na gebruik zodat er geen chemische reactie kan plaatsvinden.Dit kan geen kwaad echter zal dit de werking van TendSkin® Huidlotion niet ten goede komen.

Upload Image...